ДВОЕН ФАЛЦ

Фалцираният покрив е елегантен и многофункционален. Материалът от който се прави двойно фалцирания покрив – специална гладка стомана, доказва своя голям естетически потенциал.

Системата Двоен фалц може да се адаптира към всякви форми и дава на архитектите пълна свобода на тяхното изразяване. Материалът предоставя нови възможности за един по-изразителен архитектурен изказ, в комбинация с икономическия аспект от гледна точка на ниските разходи по поддръжка. Препоръчва се за изработка на покриви, налагайки се чрез своята издръжливост, приложимост за всякакви архитектурни форми и красива визия.

Мудера ЕООД предлага няколко типа специални стомани и специфични сплави, подходящи за обшивка на покривни и стенни повърхности с листов метал. Стоманената ламарина за този вид покрив трябва да е с висока еластичност. Това позволява направата на здрави и водоплътни шевове, които не се отварят от циклите на линейни разширения. Също така, се намаляват т.н. “бликове” – изтумбвания и неравности в следствие на линейните разширения на метала. Меките суровини позволяват и покриването на обли повърхности като кубета на църкви, сводове и др.

  • Никса цена - дълъг живот
  • Гаранция до 50 години
  • Цветово разнообразие


Шведски улуци за Вашия покрив може да поръчате от  

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Уважаеми Дами и Господа,

може да поръчате нашите продуктите по следните начини:

- онлайн (след като си изберете модел керемиди, използвайте бутона "Поръчай")

- може да попълните формата за запитване тук

- по мейл, факс или телефон

- чрез формуляра за поръчка: